Pas napao curicu (3) iz čista mira? Umrla od teških ozljeda

djevojcica
SAD: Curicu je čuvala baka dok je otac bio u posjetu bratu. Psa je ubio policajac. Otac tvrdi da je bio oprezan sa psom. Dobio ga je nekoliko dana ranije

Rylee Marie (3) je bila kod kuće s bakom kada ju je napao pas i ubio u nedjelju u gradu Duncan u Oklahomi. Njezin otac Jason Dodge je dobio psa imena Remington samo nekoliko dana ranije od prijatelja. Psa, mješanca pit bulla ubila je policija. Dodge kaže da je Rylee Marie čuvala njegova majka dok je bio u posjetu bratu.

– Dobio sam poziv. Čuo sam samo riječi kći i pas. Stigao sam doma i podigao Rylee Marie na ruke i odnio ju u svoje vozilo. Htio sam krenuti prema bolnici no onda je došla hitna pomoć i izvadili su ju iz mojeg vozila – kaže Dodge. No za djevojčicu je bilo prekasno.

pas

– Ništa nisu mogli učiniti da ju spase, apsolutno ništa – kaže Dodge. Kada je stigla policija, pas je napao policajca. Policajac ga je onda ubio.

– Mislio sam policajcu reći neka ubije prokletog psa, samo neka ga ubije ili ću ja – kaže Jason Dodge.

– Bio sam oprezan. Ne dovodim samo tako nepoznate pse u kuću. Prvo se igrao sa sinom. Nije mu ništa htio. Sin ga je grlio, a pas ga je lizao. Igrali su se cijeli dan i nije mu htio ništa – kaže Dodge.
Dodaje kako je Rylee Marie obožavala i pse i mačke.

kci i otac zagrljeni

 

– Jako mi je žao što ti se to dogodilo. Znam da sam obećao da ti se nikada neće dogoditi ništa nažao, ali podbacio sam. Uvijek ću te voljeti – napisao je Dodge na društvenim mrežama. Policija kaže da istraga slučaja i dalje traje, javlja ABC 7. 

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.