OGLAŠAVANJE

Poštovani, Kao medijski portal nudimo vam program i cjenik reklamnog oglašavanja preko portala Brzojav.info koja bi mogla biti korisna za obje strane. Nudimo vam reklamni prostor u stilu oglašavanja preko bannera kao i reklamne edukativne tekstove. U nastavku vam prilažemo (okvirno) ponudu, kao i same cijene (mjesta određenog bannera u slikovnom prikazu pozicija na portalu). Nadamo se kako ćete pregledati svu našu ponudu, pa ukoliko uvidite zainteresiranost za predloženim, budite slobodni kontaktirati nas za daljnju suradnju kao i daljnje pojašnjenje ponuđenog.

Kontakt e-mail: urednik@brzojav.info

OGLAS 1: 728×90

headeroglas_728x90

Cijena na 1 mjesec – 40KM (cijena na 3 mjeseca –  3x30KM)

Statički postavljen i vidljiv na vrhu svake otvorene stranice (glavna stranica, rubrika i vijesti). Dimenzije su 728 x 90 px. Ugradnja link stranice u banner koji će klikom na isti voditi izravno na vašu internetsku ili facebook stranicu.

OGLAS 2: 300×500

Cijena na 1 mjesec – 25KM (cijena na 3 mjeseca –  3x25KM)

Statički postavljen i vidljiv na vrhu svake otvorene stranice (glavna stranica, rubrika i vijesti). Dimenzije su 300 x 500 px. Ugradnja link stranice u banner koji će klikom na isti voditi izravno na vašu internetsku ili facebook stranicu.

OGLAS 3: 250×60

Cijena po članku – 3KM

Statički postavljen i vidljiv je između teksta članka. Dimenzije su 250 x 60 px. Ugradnja link stranice u banner koji će klikom na isti voditi izravno na vašu internetsku ili facebook stranicu.

OGLAS 4: 728×90

Cijena na 1 mjesec – 20KM (cijena na 3 mjeseca –  3x15KM)

Statički postavljen i vidljiv na dnu svake otvorene stranice (glavna stranica, rubrika i vijesti). Dimenzije su 728 x 90 px. Ugradnja link stranice u banner koji će klikom na isti voditi izravno na vašu internetsku ili facebook stranicu.

 

Kontakt e-mail: urednik@brzojav.info